• With close contact with more than 20,000 suppliers in Yiwu market, we have 5 own factories.
  • We serve more than 150 customers in 20 countries.
  • he company has a professional team with more than 3,000 square meters of warehouse.
  • CHOOSE

    PILIH

    Kita duwe supplier jangka panjang lan stabil ewon pabrik lan puluhan ewonan toko kanggo njamin pengiriman barang sing tepat lan tepat.
  • RECEIVE

    RECEIVE

    Kanthi luwih saka 10 taun ing bisnis, kita wis nggawe hubungan sing cedhak karo para pemasok sing paling apik ing China. Kita bisa nawakake rega sing paling kompetitif ing pasar, kanthi kualitas paling apik.
  • DIRECT MARKETING

    MARKETING DIREKTIK

    Kita bakal menehi sampeyan layanan eksklusif khusus siji sing cocog karo kabutuhan lan golek produk sing cocog karo syarat sampeyan lan efektif biaya.
  • EXCLUSIVITY

    EXCLUSIVITY

    Yen sampeyan nggoleki agen profesional kanggo nindakake bisnis anyar sampeyan lan nggawe papan wutah sing anyar lan dinamis kanggo merek sampeyan, kita bakal ngatur solusi sing paling cocog.

Serivce kita

Kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan pikirake, sampeyan ora bakal nesu karo pilihan sampeyan
LAYAN luwih
  • Before you come to Yiwu
  • When you arrived Yiwu,start your purchasing
  • After you Complete Yiwu purchasing
  • When you are notin China. We can be your reliant business assistant
zxc

Pusat News

  • Rilis Jobber Rilis Laporan Saiki

    20/05/20
    TORONTO- (Bisnis WIRE) –Jobber, panyedhiya piranti lunak manajemen layanan omah, ngumumake penemuan saka laporan paling anyar sing fokus ing pangaruh ekonomi COVID-19 ing kategori Layanan Omah. Utili ...
  • Mulyo nganti Dagang musim salju iki

    27/12/19
    Ora ana sing nyandhingi jejere geni sing nggronjal dibungkus sweter sing anget, kemul alus lan bantal wulu nalika awan. Nalika kita mbuwang klambi kanggo musim semi, kita bisa matur nuwun marang global ...
  • Pasinaon Perdagangan Keuangan Global 2020 kanggo ...

    27/12/19
    Laporan Pasar Perdagangan Global Global menehi analisis lengkap lan cerdas saka kompetisi, segmen, dinamika, lan kemajuan geografis kanthi prospek industri ing ngarep taun 2026. Sinau riset wis ...
ndeleng kabeh warta
  • 139248347

Babagan Perusahaan

Yunis International Trade (HK) Co, Ltd diadegaké ing taun 2011. Iku perusahaan sing duwe hak impor lan ekspor sing disengkuyung saka Administrasi Perdagangan Luar Negeri lan Ekonomi lan Administrasi Umum Kustom. Perusahaan duwe dhasar ekonomi sing kukuh, jaringan hubungan sing kuat, lan staf lengkap. Kanthi akses China ing WTO, perdagangan impor lan ekspor saya tambah akeh. Supaya bisa nyukupi kabutuhan pedagang lan impor lan ekspor…

Waca Luwih
Tampilan Whatsapp Online Chat!