FITUR PASAR YIWU HUANGYUAN

Pasar yiwu huangyuan dikonsep minangka pasar garmen profesional, miturut tren pangembangan pasar minangka internasionalisasi, merek, diversifikasi, mupangate kanggo promosi kekuwatan kompetitif kanggo pasar garmen yiwu lan meksa luwih spesialisasi lan skala.

YIWU HUANGYUAN MARKET FEATURES

Ngobrol Online WhatsApp!